Budgetcoach

Wie is Budgetcoach Medemblik

Mijn naam is Daniëlle Kip en ik woon in Medemblik. Al jaren getrouwd met Danny en trotse moeder van twee dochters.

Na jaren op verschillende administraties bij grote bedrijven gewerkt te hebben, heb ik in 2011 de stoute schoenen aangetrokken en een opleiding gevolgd tot budgetcoach. Door de televisieprogramma’s over geld en schulden, de crisis en de mensen in mijn omgeving zonder een baan, maar met schulden, kwam ik tot deze conclusie. Waarom kunnen sommige mensen wel met weinig inkomen rond komen, en andere mensen weer niet. Ik wilde weten waarom. Net als kinderen die ook altijd vragen “Waarom”.

Ervaring
Ik kijk met plezier terug op een jarenlange ervaring binnen de financiële administratie. Als kind al was ik gefascineerd door alles wat met cijfers te maken had. Het geeft me voldoening als ik structuur aan kan brengen in financiële situaties. Ik breng graag orde in de chaos. Ook als geldzaken op het eerste gezicht op orde lijken, is het belangrijk inzichtelijk te maken wat er nóg beter kan. Voor optimaal overzicht en een zorgeloze toekomst. Ik coach mensen die door diverse oorzaken het overzicht over hun financiële situatie kwijt zijn. Ik help hen weer grip te krijgen op hun eigen middelen en mogelijkheden!

Opleiding
Tijdens de laatste financiële crisis heb ik veel mensen hun baan zien verliezen. Zij moesten onverwacht met lagere inkomsten rondkomen, terwijl de lasten bleven stegen. Het was mijn wens in dergelijke situaties al in een vroeg stadium hulp te bieden. Ik besloot een opleiding tot budgetcoach te volgen. In 2011 heb ik de opleiding tot gecertificeerd budgetcoach afgerond bij Learncare in Alkmaar.
In de afgelopen jaren zijn hier nog cursussen en webinars bij gekomen. Om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Mijn eigenschappen:
Betrouwbaar, betrokken, deskundig, persoonlijk, vastberaden, zorgvuldig, daadkrachtig en integer.
Schroom niet contact met mij op te nemen. U kunt op mij rekenen! Vragen over mij? Stel ze gerust.

Budgetcoach Medemblik

  • 2011

    Start Budgetcoach Medemblik

    Na jaren op verschillende administraties bij grote bedrijven gewerkt
    te hebben, heb ik in 2011 de stoute schoenen aangetrokken en een
    opleiding gevolgd tot budgetcoach