TarievenHet inschakelen van een budgetcoach kost geld, maar op lange termijn werkt het juist kostenbesparend. Het is uw investering dan ook meer dan waard. Een intakegesprek is volledig gratis. We bespreken uw situatie en bekijken wat u nodig heeft. Ik maak een heldere, duidelijke analyse van uw situatie en een stappenplan om de doelstelling te behalen.

Naar aanleiding van het intakegesprek krijgt u een vrijblijvende offerte op maat. Helderheid in geld- en bankzaken is helderheid in uw hoofd. Gun uzelf die ruimte!

Werkwijze
Wij sluiten samen een overeenkomst waarin het stappenplan wordt omschreven. Het gaat om een vrijwillig inkomstenbeheer waardoor er geen kantonrechter aan te pas komt.

Om een goede werkrelatie te hebben wordt er volledige openheid en eerlijkheid verwacht van de klant. Daarom worden ook alle gesprekken en gegevens vertrouwelijk behandeld en zal er ook niets worden door gegeven aan derden.

Voor een volledige aanmelding is een intakegesprek noodzakelijk. Het 1e adviesgesprek kost € 35,00 voor 1 persoon. Bij meer personen is de prijs € 40,00.  Wanneer u verder gaat met budgetbeheer dan is het adviesgesprek het eerste half uur gratis.

De reiskostenvergoeding is €0,19 per km. Deze wordt alleen berekend bij een enkele afstand van meer dan 10 kilometer.  Alle tarieven zijn excl. btw